Kepsut’ta Hıdırellez Coşkusu: Geleneksel Etkinliklerle Kutlandı

Kepsut Belediyesi, geleneksel Hıdırellez kutlamaları kapsamında renkli ve coşkulu bir etkinlik düzenledi. İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, halat çekme yarışı, ağızda yumurta taşıma yarışı, çuval yarışı gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi.

Hıdırellez’in coşkusunu bir araya getiren etkinlikler, Kepsut’un tarih ve kültür mirasını yaşatma adına önemli bir adım oldu. İlçenin her köşesinden gelen vatandaşlar, geleneksel oyunlar eşliğinde bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdiler.

Birçoğu ilk kez çuval yarışına katılan çocuklar, denge ve koordinasyon becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Yarışma sırasında birbirlerine destek olan çocuklar, birlikte eğlenmenin ve spor yapmanın keyfini yaşadılar.

Halat çekme yarışı, etkinliğin en çekişmeli ve heyecan verici anlarından biriydi. Katılımcılar, kendilerine verilen halatları sıkıca kavrayarak, takım arkadaşlarıyla birlikte rakiplerini yenmek için mücadele ettiler. Yarış alanında yankılanan tezahüratlar ve destekleyici sloganlar, yarışmanın atmosferini daha da coşku dolu hale getirdi.

Önceki Kepsut Zabıtasından Gurur Veren Başarı: Abdullah Özdemir, Atıcılık Turnuvasında Zirvede